Intocht

Zaterdag rond 14:00 vertrokken we met de stoet vanuit Woensdrecht, richting gemeentehuis in Hoogerheide. Gelukkig was het net gestopt met regenen en werd het wederom een mooie dag! In Woensdrecht was het niet heel druk, gelukkig stond er in Hoogerheide iets meer volk.

Eenmaal in de Raadhuisstraat aangekomen werd er gestopt bij het snoekske, dat een vaste plek gaat krijgen op het nieuwe Raadhuisplein! Dit werd natuurlijk even gevierd. Ook had Hans de Waal nog een leuk spelleke waarbij onze top 4, met de handen op de rug vissticks uit het water moest happen. Dat viel niet mee natuurlijk en onze nar Pepino haalde zelfs een nat pak!

We gingen verder richting het gemeentehuis waar de boeren allemaal een emmer met “puzzelstukjes” kregen. In werkelijkheid zat er natuurlijk confetti in zodat onze wethouder dit keer geen confettidouche van boven kreeg maar van onder.

Hierna werden de Elluf Gebooije  weer uitgesproken door gwrootste boer Theodoor en werd de snoek weer opgehesen aan het gemeentehuis. Ook kreeg prins Fon weer de sleutel en het wapen van onze gemeente. Daarnaast won onze hoogheid, na het uitvoeren van een paar “zware en uitputtende” spellekes, een troffee voor de sportiefste snoek.

Een zeer geslaagde en sportieve intocht dus!

IMG_4236     IMG_4240 IMG-20150214-WA0016 IMG_4262IMG_4281IMG_4290IMG_4299