Spektakelbal 01-02

Na een spontane belofte van ’t Nuk me Niks en Ier Eddut vorig jaar op de Snoekenkermis en de hulp van bouwclub De Kooi en KS De Snoeken was het 1 februari dan eindelijk zover, de eerste editie van het Spektakelbal in De Herberg.
Na een voorbereiding van enkele weken was aan het begin van de zondagmiddag de spanning voelbaar bij de organisatie. Zijn we niks vergeten, hebben we overal aan gedacht en niet in de laatste plaats, zouden de Snoeken en Snoekskes gehoor geven aan onze oproep.
Kort nadat Hoogeid Prins Fon met zijn gevolg was gearriveerd werd het duidelijk, Wjeeldrecht liet de organisatie ondanks het slechte weer niet in de kou staan. Veel Snoekskes hadden samen met hun mama’s, papa’s, opa;s en oma;s de weg naar De Herberg gevonden. Deze opkomst overtrof elke verwachting van de organisatie. Verspreid over de middag konden de Snoekskes, soms samen met hun ouders, door middel van diverse spellen zich van hun sportiefste kant laten zien. Vooral bij het ballon blazen was het fanatisme van de kleine smoeltjes af te lezen. Maar ook voor het schminken en het springkussen was veel belangstelling. ‘t Nuk me Niks, Ier Eddut en De ZuidWestband zorgden afwisselend voor de vrolijke noten.. Al met al kunnen we dus met z’n allen terugkijken op een zeer geslaagde middag voor jong en oud en durven we bijna te zeggen, als je er niet bij was heb je wat gemist. Maar die uitspraak laten wij liever over aan degene die er wel bij waren.

IMG-20150201-WA0037 IMG-20150201-WA0038 IMG-20150201-WA0051