Evenementen

 • 3 Feb 2018 van 13:30 tot 17:00
  't Grwoot Wjeeldrechts Dikteej
  Cafe de Boulevard, Raadhuisstraat 119, Hoogerheide

  Iedereen kan en mag meedoen met ‘t Wjeeldrechts Dikteej :

  Inschrijving is mogelijk op onderstaande adres:

  Fon van Zunderd 06-37169254 email: fon302@hotmail.com Op de dag zelf zijn er wellicht nog wat plekken beschikbaar.

  Bij inschrijving ontvangt men de regelgeving omtrent ‘t Wjeeldrechts Dikteej.

  Diegenen die niet mee doen aan ’t dikteej zijn uiteraard ook van harte welkom.


 • 3 Feb 2018 van 20:30 tot 01:00
  Wallebal 2.0
  Non plus ultra, Grindweg 2, Woensdrecht

  Het Wallebal. Jong en oud is opgegroeid met dat gezellige Woensdrechtse bal bij Non Plus Ultra (Tot hier en niet verder). De spreuk Non Plus Ultra had voor elke Carnavalsliefhebber een magische klank. Niemand wilde verder dan daar aan de rand van de polder, hier was het te doen.
  Dat mooie en gezellige Carnavalsbal heeft een metamorfose ondergaan en gaat verder de toekomst in als:
  Wallebal 2.0

  Het Wallebal 2.0 zit vol verrassingen, met muzikale hoogtepunten, een rasechte DJ en regionale artiest. Tevens optredens van de bekende lokale dweilbands en later op de avond een daverende muzikale verrassing!
  Het Wallebal blijft van origine een Woensdrechtse aangelegenheid, waarbij buurtvereniging “de Straat”, naast Non Plus Ultra en KS de Snoeken, nog steeds een grote rol speelt. De nieuwe opzet heeft het Dorpsplatform Woensdrecht geïnspireerd om het enige bestaande Woensdrechtse Bal, een financiële ruggensteun te geven.
  Met de nieuwe opzet van het Wallebal 2.0, zullen genomineerde groepen, zoals bouwclubs, scholen, muziekbands en overige verenigingen, een waardevolle prijs kunnen verdienen voor hun betekenis in het Carnavalsleven in Wjeeldrecht. Hierover zal via de verschillende media, meer bekend worden gemaakt.
  Zeker zal het in de eerste plaats een groot festijn worden, waarin muziek een voorname rol zal spelen en de ene na de andere verrassing zijn of haar opkomst zal maken. Vooral de verbondenheid met het Wjeeldrechtse Carnaval zal hier ten volle tot recht komen. Gezelligheid zal hoog in het vaandel staan van het Wallebal 2.0
  Vanzelfsprekend is iedereen welkom op het nieuwe Wallebal 2.0 op 3 februari 2018. Een bal dat bol gaat staan van alleen maar hoogtepunten en vanzelfsprekend is hier de toegang nog steeds gratis!